Kenniscentrum

Hoe werkt een bio-ethanolhaard?

Hoe werkt een bio-ethanolhaard?

Icon Fires lineaire branders branden op bio-ethanol. Een schone brandstof die geen rook produceert. Een rookafvoerkanaal is daarmee volledig overbodig. 

De brandstof brandt rook- en geurvrij en levert alleen warmte, waterdamp en een verwaarloosbare hoeveelheid kooldioxide (CO2). 

Eenvoudig te vullen en te controleren

Het bijvullen van de Icon Fires haard is heel eenvoudig. Open de verbrandingskamer en vul deze met de vloeibare bio-ethanol brandstof. 

Het ontsteken van de haard doet u eenvoudig met een speciale aansteek tool. Dompel deze in het bio-ethanol, haal de tool er weer uit en steek het natte deel vervolgens aan. U kunt de haard nu aansteken door de brandende vlam in de verbrandingskamer te steken. 

Met onze uiterst efficiënte branders heeft u optimale controle op de warmteafgifte, vlamintensiteit en verbruik. Eigenschappen die exclusief beschikbaar zijn voor Icon Fires haarden.

Veilige en efficiënte producten

Icon Fires committeert zich aan veiligheid. Dit is waarom wij continu bezig zijn met het doorontwikkelen van onze producten en in staat zijn om de beste kwaliteit haarden te leveren. 

Veiligheidsadvies: Raadpleeg de instructiehandleiding voor een correcte installatie van uw Icon Fires brander of haard. Controleer ook of het vermogen van de haard past bij het formaat van de ruimte. 

Kenniscentrum

Ontdek meer over Icon Fires

Bezoek ons kenniscentrum en kom alles te weten over de bio-ethanolhaarden van Icon Fires

Hoe werkt een bio-ethanolhaard?

De haarden van Icon Fires zijn zeer eenvoudig te bedienen. 

De voor- en nadelen

Wat zijn de voor en nadelen van een bio-ethanol haard. 

Wat is Bio-Ethanol?

Bio-ethanol is een soort brandstof die wordt gemaakt van biomassa…